ENDÜSTRİYEL RAF KONTROLLERİ

İşletmelerde kullanılan endüstriyel raflar; maksimum depolama ve istifleme alanı oluşturarak deponun azami alan ile kullanımına olanak sağlayan yapılardır. Yoğun olarak kullanılan raf sistemleri zaman içerisinde deformasyona uğramakta ve malzemelerinde metal yorgunluğu oluşmaktadır. Raf sistemlerinin kontrolünde, zeminden başlanılarak tüm kaynak ve cıvata bağlantıları ile kolon ve kirişleri muayene edilmelidir. Kontroller sonucunda ölçülendirilen raf sistemleri konusunda uzman Makina Mühendislerimiz tarafından bilgisayar destekli olarak statik ve dinamik yükler altında simüle edilerek firmalara (taşıma kapasitesi, üretim sonrası raflarda meydana gelen hasarlar, yük binen kritik bölgelerin belirlenmesi, darbeye bağlı plastik deformasyonlar, çatlaklar gibi hatalar fotoğraflanarak) detaylı bir rapor sunulmaktadır.

Yeni kurulacak ya da mevcut raf sistemlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı ve TS EN 15635 Standardı gereği yılda en az 1 kere periyodik olarak muayenelerinin yapılması gerekmektedir.

HİZMETLERİMİZ


▶ Mevcut Rafların Periyodik Kontrolü
▶ Rafların Bilgisayar Destekli Analizi ve Kapasite Tayini

image description

SMM HİZMETLERİ

Firmamız, yerel ve uluslararası standartlara uygun olarak, iş yeri, alışveriş merkezi, otel, konut, endüstriyel tesis, banka, hastane vb. yapılarda mimari, mekanik, elektrik ve inşaat sistemleri için proje tasarımı hizmetleri vermektedir. Bunun yanı sıra firmamız yönetmelikler dahilinde Enerji Kimlik Belgesi (E.K.B), Şantiye Şefliği hizmetlerini de sunmaktadır.

CEOTEK Mühendislik, teknolojiyi yakından takip eden kendini sürekli olarak yenileyen genç ve uzman kadrosu ile insana saygı ve zamanında iş teslim etme vizyonuna sahip müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir firma olarak Mekanik ve Mimari proje işlerinde sizlerin yanında.

HİZMETLERİMİZ


▶ Mimari Proje
▶ Sıhhi Tesisat
▶ Isıtma Tesisatı
▶ Isı Yalıtımı
▶ Yangın Tesisatı
▶ Asansör Avan ve Uygulama
▶ Havalandırma Tesisatı
▶ Soğutma Tesisatı
▶ Klima Tesisatı
▶ Elektrik ve İnşaat Tesisatı

image description

İŞ MAKİNALARI PERİYODİK KONTROLLERİ

Karayolları Trafik Kanunu’na göre İş Makinaları; “Yol inşaat makineleri ile benzeri tarım, sanayi, bayındırlık, milli savunma ile çeşitli kuruluşların iş ve hizmetlerinde kullanılan, iş amacına göre üzerine çeşitli ekipmanlar monte edilmiş, karayollarında insan, hayvan, yük taşımasında kullanılamayan motorlu araçlardır.” şeklinde tarif edilmiştir.

İş Makinaları karayollarında kullanılmadığından dolayı trafik muayenesi kapsamında incelenemezler. İş güvenliği açısından yaptıkları işin tehlikesi göz önünde bulundurulduğunda ihmal edilmeyecek düzeyde öneme sahiptirler. Bu nedenle iş makinalarının periyodik kontrolleri can ve mal kayıpları ile iş kazalarının önlenmesinde zorunluluk olarak karşımıza çıkmaktadır.

İş makinalarının Periyodik Kontrollerinde TS EN 474 Serisi, Makine Emniyet Yönetmeliği ile İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmelikleri dikkate alınmaktadır.

HİZMETLERİMİZ


▶ Hidrolik Kazıcı/ Ekskavatör
▶ Silindir
▶ Kazıcı Yükleyici
▶ Yükleyici/ Loader
▶ Greyder, Skreyper
▶ Dozer
▶ Sondaj ve Fore Kazık, Finisher
▶ Çekici Dozer

image description
loader